0
0

Privaatsustingimused

E-poe zipline.ee isikuandmete vastutav töötleja on Self Made Man OÜ (registrikood 12902794), asukohaga Heina 8, Tallinn, Eesti, telefon +372 56077899, e-posti aadress info@zipline.ee.

Milliseid isikuandmeid me töötleme

Isikuandmed on andmed, mida Self Made Man OÜ kogub üksikisiku tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks.

Isikuandmete kogumine võib toimuda kliendi nõusolekul järgnevatel viisidel:
- Kontaktandmete (sh nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebilehel;
- Veebilehe kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu;
- Ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes (e-pood võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit ja krediitkaardi detaile)

Kliendil on õigus muuta, kustutada ja tutvuda tema töödeldavate andmetega.

Mis eesmärgil me isikuandmeid töötleme

- Isikuandmeid kasutatakse ennekõike tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
- Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
- Arveldusarve numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
- Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi.
- Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks, veebikasutusstatistika tegemiseks ja suunatud reklaami tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil või juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine). 

Kliendi nõusolekul võime saata talle saata uudiskirju ning pakkumisi tema e-posti aadressile. 

Kellele me isikuandmeid edastame

- Self Made Man OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio Finance OÜ-le
- Isikuandmed edastatakse e-poe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.
- Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.
- Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.
- Vajadusel võime edastada andmeid ka õigusteenuse osutajatele.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. 

Juurdepääs isikuandmetele on e-poe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada e-poe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

E-pood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine e-poe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub e-poe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Säilitamine

Üldjuhul säilitame isikuandmeid neli aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse vähemalt seitse aastat.

Otseturustusteated

E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse turunduseks ja reklaamiks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust meiega e-maili aadressil info@zipline.ee.

Vaidluste lahendamine

Meie veebilehte kasutama asudes eeldame, et olete nende põhimõtetega tutvunud ning nõustute nendega. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust.

Palun pöörduge meie poole info@zipline.ee, kui teil on mistahes küsimusi seoses oma isikuandmete töötlemisega.

Isikukaitseandmete töötlemise üle teostab järelvalvet Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Küpsised

Küpsis (cookie) on väikesemahuline numbritest ja tähtedest koosnev fail, mis salvestub kasutaja arvutisse veebilehe avamisel. Nende abil saab veebilehti paremaks või tõhusamaks muuta, samuti annavad need olulist teavet veebilehe omanikele.

Küpsiste eesmärk

Kasutame oma veebilehel küpsiseid selleks, et pakkuda paremat kasutajakogemust ja parandada meie lehe funktsionaalsust. Küpsised võimaldavad meie veebiserveritel teid ära tunda ja kohandada selle sisu automaatselt teie vajadustega. Näiteks võimaldavad küpsised meelde jätta teie eelistusi (nt keele valik) veebilehe kasutamise ajal ja tulevasteks külastusteks.

Küpsised annavad meile kasutajastatistikat, mis võimaldab meil mõõta ja parandada meie veebilehe toimivust ja pakkuda teie sirvimisharjumustele vastavaid isikupärastatud reklaame.

Meie küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, kes aitavad meil oma veebiteenuseid edendada. Sellised pakkujad on näiteks Google ja Facebook.

Küpsiseid on kahte liiki:

- Seansiküpsised on ajutised, need luuakse siis, kui te veebisaiti külastate. Neid kasutatakse tagamaks veebisaidi teatud funktsioonide korrektne toimimine, näiteks sisse logimiseks ja ostukorvi toimimise jaoks.

- Püsiküpsised jäävad teie veebilehitsejasse püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks teie kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt teie vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.

Küpsiste lubamine

Meie veebilehtede kasutajad loetakse küpsistega nõustunuks, kui nende veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Kui te küpsistega ei nõustu, võivad mitmed meie veebilehe teenused ja funktsioonid olla piiratud.

Te saate alati ise otsustada, kas küpsised oma veebilehitsejas lubada või mitte. Kui te küpsiseid ei soovi, võite seadistada oma veebilehitseja nii, et see keelab automaatselt küpsised ära või teatab teile iga kord, kui veebileht palub luba küpsise lisamiseks. Vajalike seadistuste tegemiseks palun vaadake oma veebilehitseja abi funktsiooni.
Käesolevaid tingimusi võidakse aeg-ajalt muuta ilma sellest ette teatamata, et kindlustada meie vastavus seadustele ja/või küpsiseid puudutavatele üldiselt tunnustatud tavadele.